Βιογραφικό

 

 
 
 

Γνωρίστε την διαιτολόγο - διατροφολόγο Πέγκυ Βρυνιώτη

 
 
 
 
 
Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Πέγκυ Βρυνιώτη στο Diet Your Way στο Μοσχάτο είναι ο σύμμαχός σας στην προσπάθεια για απώλεια κιλών, ισορροπημένη διατροφή και εν γένει για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η διαιτολόγος - διατροφολόγος, Πέγκυ Βρυνιώτη, είναι πτυχιούχος Διαιτολογίας - Διατροφολογίας, του ΑΤΕΙ Κρήτης, είναι μέλος της ΕΔΔΕ (Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος), ενώ παράλληλα συνεργάζεται έως σήμερα με μεγάλα κέντρα αδυνατίσματος. Έχει πιστοποιηθεί ως σύμβουλος στην «Ολιστική, Ενεργειακή Διατροφολογία» , ενώ στα πλαίσια στης συνεχιζόμενης κατάρτισης συμμετείχε σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Κλινική Διατροφή.

Έλαβε πιστοποίηση στην υποστήριξη χρόνια παχύσαρκων και υπέρβαρων ατόμων, στο Κέντρο Ψυχολογικών
 
 
 
 
Εφαρμογών μέσα από βιωματική εκπαίδευση, ώστε να αναγνωρίζει τις ανάγκες και ανησυχίες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Αναζητώντας την γνώση και στοχεύοντας στην εξειδίκευση ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό δίπλωμα της, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στην Ιαματική – Θεραπευτική Ιατρική και Άσκηση, δίνοντας βάση στην κούρα του λεμφοιδήματος και λιποιδήματος .

Έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων και έχει λάβει μέρος ως βασική ομιλήτρια σε ημερίδες με θέματα διατροφής στην Αττική αλλά και στην επαρχία. Συνεργάζεται ως εισηγητής στην διατροφή και διαιτολογία, σε κολλέγιο, ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται η ίδια σε νέα επιστημονικά πεδία σχετιζόμενα με την σωματική υγεία και ευεξία.

Η κα Βρυνιώτη στο Diet Your Way στο Μοσχάτο διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο, καθώς ασκεί το επάγγελμα του Διατροφολόγου από το 2007, ενώ τα διατροφικά της προγράμματα κρίνονται από τα πλέον αποτελεσματικά που υπάρχουν και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι πελάτες της, που επιθυμούν την απώλεια περιττών κιλών και την τροποποίηση της διατροφικής τους συμπεριφοράς, λαμβάνουν ο καθένας το προσωπικό του διατροφικό πρόγραμμα από το Diet Your Way, βασισμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οργανισμού του, τις διατροφικές του συνήθειες και το ιατρικό ιστορικό του, κατόπιν εξετάσεων και σωματοανάλυσης.

Τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το πέρας του προγράμματος, η κα Βρυνιώτη είναι διαρκώς στο πλευρό των πελατών της, ώστε να δώσει την στήριξη και τις επιστημονικές συμβουλές εκείνες που είναι απαραίτητες για να διατηρήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά τους.